Wie zijn wij ?

Administratiekantoor IBI, is een jong en dynamisch bedrijf met klanten in alle sectoren van het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Wij staan voor u klaar op verschillende gebieden: van salarisadministratie tot begrotingen en van fiscale aangiften tot het begeleiden van starters. 

Hoe ziet uw boekhouding eruit? Een schoenendoos die uitpuilt van de bonnetjes? Of keurig geordende mappen? Hoe uw boekhouding er ook uit ziet, Administratiekantoor IBI neemt graag de administratieve lasten uit uw handen, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw onderneming.

 

Over ons

Administratiekantoor IBI beschikt over gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers die beschikken over eigen persoonlijke specialiteiten en gedegen vakkennis. Om onze cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn houden wij onze kennis up to date door regelmatig cursussen te volgen en dagelijks vakliteratuur te lezen. De wet- en regelgeving staat immers nooit stil.

Onze diensten

Boekhouding

Loonadministratie

Rapportage

Adviesgesprek

Overweeg je om jouw boekhouding uit te besteden aan een administratiekantoor? Of doe je dit al, maar ben je niet echt tevreden? Dan nodigen wij je graag uit voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

Neem contact met ons op en wij stellen een passende offerte op voor uw specifieke situatie! U kunt ons bellen op: 023-5768842. Wilt u dat wij contact met u opnemen, vul dan het contactformulier in

Contact

Addres

Openinstijden

Maak nu een afspraak om meer informatie te krijgen

Maandag – Vrijdag